Stijn
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Ergens in december zei ik met mijn grote mond dat ik wel voor nieuwjaarsborrel bij vrienden een stukje buikspek zou verzorgen.
Het bleken 35 gasten te zijn dus ik moest een beetje opschalen om iedereen te kunnen voorzien. 31 december al om 6:15 uur buiten om de bbq aan te maken en de 4,5 kg buikspek uit de gripzakken te halen.
Het resultaat na 7,5 uur roken ( rodewijnvaten ) was prima gelukt.
De buikspek nieuwjaarsdag opgewarmd in de oven en toen uitgeserveerd met zelfgesneden frietjes
Het bleken 35 gasten te zijn dus ik moest een beetje opschalen om iedereen te kunnen voorzien. 31 december al om 6:15 uur buiten om de bbq aan te maken en de 4,5 kg buikspek uit de gripzakken te halen.
Het resultaat na 7,5 uur roken ( rodewijnvaten ) was prima gelukt.
De buikspek nieuwjaarsdag opgewarmd in de oven en toen uitgeserveerd met zelfgesneden frietjes