- Berichten
- 10.072
Beste bbq collega;s
Inmiddels weer eentje uit de oude doos: een heerlijke steak.
Gewoon simpel, indirect om wat rooksmaak op te vangen en daarna keihard afgrillen
Mijn eerste steak ooit was een eigenlijk iets te dun lapje met niet teveel vet. Wel lekker, dat wel
Maar met de kennis van nu:
Een mooi stuk striploin gekocht met een prima vetkap.
Deze vetkap ingesneden, even indirect met wat eikenrook.
De vetkap een beetje affakkelen a-la picanha, vervolgens halveren en lekker grillen
TOPPERTJUUUHHHHH
Beetje zeezout, versgemalen peper en genieten maar.
Dank voor het kijken
Rick
Inmiddels weer eentje uit de oude doos: een heerlijke steak.
Gewoon simpel, indirect om wat rooksmaak op te vangen en daarna keihard afgrillen
Mijn eerste steak ooit was een eigenlijk iets te dun lapje met niet teveel vet. Wel lekker, dat wel
Maar met de kennis van nu:
Een mooi stuk striploin gekocht met een prima vetkap.
Deze vetkap ingesneden, even indirect met wat eikenrook.
De vetkap een beetje affakkelen a-la picanha, vervolgens halveren en lekker grillen
TOPPERTJUUUHHHHH
Beetje zeezout, versgemalen peper en genieten maar.
Dank voor het kijken
Rick