Beef en Steak

Strandbrigade bloemendaal aan zee

 
 

Spiffs

Pitmaster
Berichten
627
De strandbrigade bloemdaal aan zee, wordt gesponsord door 538 en dus had 538 daar een feestje georganiseerd voor klanten, en Mike vroeg of ik samen met Niek wilde helpen, nou graag! Alleen moest ik nog werken. Na mijn werk gelijk door gereden en kwam ik in een gespreid bedje aan. Was weer erg gezellig!

IMG_3091.jpg

IMG_3090.jpg

IMG_3089.jpg

IMG_3088.jpg

IMG_3087.jpg

IMG_3109.jpg

IMG_3106.jpg

IMG_3105.jpg

IMG_3104.jpg

IMG_3103.jpg

IMG_3102.jpg

IMG_3101.jpg

IMG_3100.jpg

IMG_3099.jpg

IMG_3098.jpg

IMG_3097.jpg

IMG_3096.jpg

IMG_3095.jpg

IMG_3094.jpg

IMG_3093.jpg

IMG_3092.jpg
 
Dat lijkt me prima gelukt dus. Mooie fotoreportage hoor!
 
Dat ziet er inderdaad heel goed uit! Was dat Niek z'n ei zonder vilt?
 
Moet ook leuk zijn een keertje naar een BBQ gig gaan met een lege auto ;).
 
Ziet er goed uit!
Wat is dat dessert precies Spiffs? Ik zoek nog een dessert om binnenkort te maken voor een 20-tal personen.
 
@hugo: Ongeveer 50 personen (op 85 gerekend).

Het was gezellig, leuk, lekker en weer wat mooie ideeën opgedaan.

More pics;

FxCam_1313779496785.jpg


IMAG0017.jpg


IMAG0018.jpg


IMAG0019.jpg


IMAG0020.jpg


IMAG0021.jpg


IMAG0022.jpg


IMAG0023.jpg


IMAG0024.jpg


IMAG0025.jpg


IMAG0026.jpg


IMAG0027.jpg


IMAG0028.jpg


IMAG0029.jpg


 
@Drossie:
Was een schaaltje met griekse yoghurt, verkruimelde buscotti en caramel-flakes, gegrilde nectarine (of andere steenvrucht) met daarover weer een lepeltje warme honing/balsamico dressing.

 
Niek zei:
@Drossie:
Was een schaaltje met griekse yoghurt, verkruimelde buscotti en caramel-flakes, gegrilde nectarine (of andere steenvrucht) met daarover weer een lepeltje warme honing/balsamico dressing.

Bedankt. Maar wat zijn/is buscotti? Nog nooit van gehoord en Google maakt me ook niet veel wijzer.
En waar vind je caramel-flakes?
Nectarine gewoon ontpitten en grillen? Of wordt ze nog ingestreken met iets?
Honing/balsamicodressing: warm of koud?
 
Drossie zei:
Niek zei:
@Drossie:
Was een schaaltje met griekse yoghurt, verkruimelde buscotti en caramel-flakes, gegrilde nectarine (of andere steenvrucht) met daarover weer een lepeltje warme honing/balsamico dressing.

Bedankt. Maar wat zijn/is buscotti? Nog nooit van gehoord en Google maakt me ook niet veel wijzer.
En waar vind je caramel-flakes?
Nectarine gewoon ontpitten en grillen? Of wordt ze nog ingestreken met iets?
Honing/balsamicodressing: warm of koud?

Buscotti zijn die Italiaanse dubbel gebakken koekjes. Met amandel erin meen ik.
Caramel-flakes kwamen uit Frankrijk.  :D Maar hier in de supermarkt hebben ze ook van die karamel-nootjes die ze doorgaans over soft-ijs strooien. Moet het ook wel mee lukken denk ik.
Steenfruit inderdaad gewoon halveren, ontpitten en grillen tot ze lekker zacht zijn.
Honing/balsamico beetje opwarmen in een pannetje. Volgens mij was het 1 deel balsamico, 2 delen honing.
 
Ziet er allemaal super uit. Ik zou voor zo'n lekkere plak zalm gaan. Effe zo'n hele op een bordje schuiven en mij dan even verdekt opstellen ;)
 
Ziet er goed uit allemaal mannen!!

Receptjes voor biscotti dat ik regelmatig gebruik, is van Dorie Greenspan:

Lenox Almond Biscotti
adapted from Baking From my Home to Yours
by Dorie Greenspan

1 1/2 cups of flour
1 1/2 teaspoons of baking powder
1/4 teaspoon of salt
1/2 cup of yellow cornmeal
8 tablespoons of unsalted butter, softened
1 cup of sugar
2 large eggs
1 1/2 teaspoons of pure almond extract
3/4 cup of sliced almonds, blanched or unblanched

1. Preheat the oven to 350F. Line a baking sheet with parchment paper.

2. Whisk the flour, baking powder, salt and cornmeal together. (If you are adding ground spices, add them to this mixture before combining.)

3. Beat the butter and sugar together at medium speed for 3 minutes, until very smooth. Add the eggs and continue to beat, scraping down the bowl as needed, for another 2 minutes, or until the mixture is light, smooth and creamy. Beat in the almond extract. Reduce the mixer speed to low and add the dry ingredients, mixing only until they are incorporated. You'll have a soft, stick-to-your-fingers dough that will ball up around the paddle or beaters. Scrape down the paddle and bowl, toss in the almonds and mix just to blend.

4. Scrape half the dough onto one side of the baking sheet. Using your fingers and a rubber spatula or scraper, work the dough into a log about 12 inches long and 1 1/2 inches wide. The log will be more rectangular than domed, and bumpy, rough and uneven. Form a second log with the remaining dough on the other side of the baking sheet.

5. Bake for 25 minutes, or until the logs are lightly golden but still soft and springy to the touch. Transfer the baking sheet to a rack and cool the logs on the baking sheet for 30 minutes.

6. Using a wide metal spatula, transfer the logs to a cutting board and, with a long serrated knife, trim the ends and cut the logs into 3/4-inch-thick slices. Return the slices to the baking sheet, setting them again on the same sides as before and slide the sheet back into the oven.

7. Bake the biscotti at 350F for another 25 minutes, or until they are golden and firm. Transfer them to racks and cool to room temperature.

Ze zien er zo uit: http://www.noskos.nl/2008/10/twd-lenox-almond-biscotti/
 
Mooie reportage Spiffs!

En tenminste een echt GOED doel, de reddingsbrigade!
 
Terug
Bovenaan Onderaan