- Berichten
- 196
Vandaag een lekker stoofpotje gemaakt met riblappen. Recept komt hier vandaan: https://miljuschka.nl/stoofschotel-met-bokbier/
Als volgt te werk gegaan. De barbecue rond 1 uur aangestoken om hem flink op temperatuur te laten komen. Hierna de Dutch over erop geplaatst en even later het vlees erop.
Vervolgens heb ik de bloem toegevoegd, waarna ik de uitjes en de tomatenpuree heb meegebakken. Kort daarna heb ik de bouillon, het bier, de mosterd en de kruiden toegevoegd. Hierna heb ik in indirecte opstelling gemaakt in de barbecue en de temperatuur naar +/- 100 graden gebracht
Na +/- 3 uur heb ik de wortel en het gedroogde fruit.
Driekwartier later heb ik de stoofpotje eraf gehaald en geserveerd met wat aardappelpuree.
Het was erg lekker.
Bedankt voor het lezen!
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Als volgt te werk gegaan. De barbecue rond 1 uur aangestoken om hem flink op temperatuur te laten komen. Hierna de Dutch over erop geplaatst en even later het vlees erop.
Vervolgens heb ik de bloem toegevoegd, waarna ik de uitjes en de tomatenpuree heb meegebakken. Kort daarna heb ik de bouillon, het bier, de mosterd en de kruiden toegevoegd. Hierna heb ik in indirecte opstelling gemaakt in de barbecue en de temperatuur naar +/- 100 graden gebracht
Na +/- 3 uur heb ik de wortel en het gedroogde fruit.
Driekwartier later heb ik de stoofpotje eraf gehaald en geserveerd met wat aardappelpuree.
Het was erg lekker.
Bedankt voor het lezen!
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk