- Berichten
- 2.736
Stoofpot kalfswangen knolselderij puree met appel en spruiten met spekjes.
Ingredi?nten
Kalfswangen
Knolselderij
Bleekselderij
Verse knoflook
Spek
Rode wijn
Runder bouillon
Thijm
Laurier
Kalfswangen,spekjes en knolselderij eerst een tijdje in rook op de bbq.
Boter in de pan spek aanbakken groente erbij voor een paar minuten dit eruit halen en weer wat boter erin kalfswangen aanbakken met peper en zout.
Afblussen met rode wijn.
Groente en spek erbij in de do.
Bouillon erbij met laurier en thijm en lekker laten stoven op de joy stove.
Spruiten schoonmaken door de helft marinade maken van sojasaus,sambal en honing spekjes eerst gerookt .
Dit op de plaat in de bbq eerst spekjes daarna de spruiten erbij.
Dit zat er wat te lang op i.v.m visite maar het smaakte nog goed even in de oven gelegd om warm te blijven.
Knolselderij in blokjes appel ook en dan wat olie in de pan op de bbq blokjes erin met thijm ,knoflook en zout en peper.
Even aanbakken daarna wat kokend water erbij en lekker laten koken
Dan grof stampen en op het bord .
Het was allemaal prima te eten smaakte goed was denk ik lekkerder met rijst maar was weer leuk om te doen.
Dan nu de foto?s maar.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Ingredi?nten
Kalfswangen
Knolselderij
Bleekselderij
Verse knoflook
Spek
Rode wijn
Runder bouillon
Thijm
Laurier
Kalfswangen,spekjes en knolselderij eerst een tijdje in rook op de bbq.
Boter in de pan spek aanbakken groente erbij voor een paar minuten dit eruit halen en weer wat boter erin kalfswangen aanbakken met peper en zout.
Afblussen met rode wijn.
Groente en spek erbij in de do.
Bouillon erbij met laurier en thijm en lekker laten stoven op de joy stove.
Spruiten schoonmaken door de helft marinade maken van sojasaus,sambal en honing spekjes eerst gerookt .
Dit op de plaat in de bbq eerst spekjes daarna de spruiten erbij.
Dit zat er wat te lang op i.v.m visite maar het smaakte nog goed even in de oven gelegd om warm te blijven.
Knolselderij in blokjes appel ook en dan wat olie in de pan op de bbq blokjes erin met thijm ,knoflook en zout en peper.
Even aanbakken daarna wat kokend water erbij en lekker laten koken
Dan grof stampen en op het bord .
Het was allemaal prima te eten smaakte goed was denk ik lekkerder met rijst maar was weer leuk om te doen.
Dan nu de foto?s maar.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro