- Berichten
- 658
Hoi hoi
Afgelopen weekend mochten we met familie eten, en ik had nog wat in de vriezer..
Dus dat mocht er op..
Ribeye.. die laatste heeft de grill helaas niet gehaald door afzeggen van gasten met auto pech.
Alles in de home made koffie rub, en lekker op de WGA met een blokje appelhout .
Als 1e was de Entrecote klaar..indirect tot 48 en dan 10 min rusten en grillen tot 52
Naild it..
Dit geld ook voor de pichanca steak..
Al was ik even vergeten dat zo vetcap voor instand vuur zorgt..
Naild it..
En als laatste de Ribeye..
Naild it..
Heerlijk gegeten, en vriezer ook weer wat leger.. straks lekker aanvullen met simmentaler hoop ik.
Dank voor het lezen
Afgelopen weekend mochten we met familie eten, en ik had nog wat in de vriezer..
Dus dat mocht er op..
Ribeye.. die laatste heeft de grill helaas niet gehaald door afzeggen van gasten met auto pech.
Alles in de home made koffie rub, en lekker op de WGA met een blokje appelhout .
Als 1e was de Entrecote klaar..indirect tot 48 en dan 10 min rusten en grillen tot 52
Naild it..
Dit geld ook voor de pichanca steak..
Al was ik even vergeten dat zo vetcap voor instand vuur zorgt..
Naild it..
En als laatste de Ribeye..
Naild it..
Heerlijk gegeten, en vriezer ook weer wat leger.. straks lekker aanvullen met simmentaler hoop ik.
Dank voor het lezen