Beef en Steak

Steak takati van ossenhaas, zoete aardappel en sla

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.725
Vandaag steak takati gemaakt van ossenhaas normaal doe ik dit met diamanthaas maar had nog een stuk ossenhaas liggen .Dit eerst direct op de bbq daarna indirect tot een kerntemperatuur van 45 graden en dan nog een tijdje rusten onder aluminiumfolie.De zoete aardappel wedges (van aviko )uit de airfryer en dan nog wat ijsbergsla met van alles .En dit was weer heerlijk met ossenhaas is dit toch erg lekker
En dan de foto’s nog
ccb7bd3d4e952e75fa1e7a6b66976dc2.jpg

5c78882efca30642e3b9a86eff6203a6.jpg

9cbb0521c4529abe368f18457b655958.jpg

5779366f1f2f0e60eb91c9fab1984ca0.jpg

19fd6f17de0de4623cd67f936270cfae.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
@picosuma . Lekker. Smullen maar. Mooke combi.
 
Ziet er heerlijk uit 😋.
Ossenhaas zag er wel eenzaam uit zo alleen op de Q . De zoete aardappelen hadden er wel bij gekund 😄.
 
Bij tataki is het zo dat je alleen de buitenkant dicht schroeit en het vlees of vis van de binnenkant rauw is.
Niettemin ziet het er wel heerlijk uit! Zal vast gesmaakt hebben.
 
Ziet er heerlijk uit .
Ossenhaas zag er wel eenzaam uit zo alleen op de Q . De zoete aardappelen hadden er wel bij gekund .

Klopt wou gewoon dat mijn vrouw ook wat deed


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bij tataki is het zo dat je alleen de buitenkant dicht schroeit en het vlees of vis van de binnenkant rauw is.
Niettemin ziet het er wel heerlijk uit! Zal vast gesmaakt hebben.

Was ook nog wel redelijk rauw aan de binnenkant was een dik stuk had iets rauwer gekund


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan