- Berichten
- 836
Vandaag heb ik mij gewaagd aan wat varkens steaks 
Helaas was het vlees droog smaak wat goed
		
		
	
	
		 dikke lappen gesneden van ongeveer 3,5 cm dik
	dikke lappen gesneden van ongeveer 3,5 cm dik 
		 bestrooid met peper zout en knoflook en voor 3 uurtjes in de koeling
	bestrooid met peper zout en knoflook en voor 3 uurtjes in de koeling 
		 even aangrillen
	even aangrillen 
		 
	
		 saus gemaakt en voor drie uurtjes laten sudderen
	saus gemaakt en voor drie uurtjes laten sudderen 
		 
	
Iemand een idee waarom het zo droog was ?
Alvast bedankt
	
		
			
		
		
	
				
			Helaas was het vlees droog smaak wat goed
 
	 
	 
	 
	 
	 
	Iemand een idee waarom het zo droog was ?
Alvast bedankt
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		