Dat stond er dus vandaag op het menu.
Het zeeuwsspek gisteren ge?njecteerd met colorozozout en ketjap opgelost in water.
1 Nacht doorlaten trekken en vandaag de buitenkant in de braad/grillkruidenmix (favoriet bij mijn zoon).
De kool doormidden gesneden en met 2 sateprikkers aan elkaar gezet zodat ze recht blijven staan.
Een mengsel gemaakt van kruidenboter met mosterd en dit op de kool gesmeerd.
Daaroverheen de stukjes rookspek gelegd. Hoe krijg je dat groene spul anders lekker
Het spek op de bbq op 140 graden tot 80 graden kern.
De kool ongeveer anderhalf uur erbij gelegd.
Het spek was prima maar dat heb ik vaker gedaan.
Bij de kool mag de volgende keer meer mosterd, ik had nu een 3/4 eetlepel gedaan, dat proefde ik niet echt terug.
Ben tenslotte ook geen groenteboer
Ga het zeker nog een keer herhalen, want het is best lekker.
Het zeeuwsspek gisteren ge?njecteerd met colorozozout en ketjap opgelost in water.
1 Nacht doorlaten trekken en vandaag de buitenkant in de braad/grillkruidenmix (favoriet bij mijn zoon).

De kool doormidden gesneden en met 2 sateprikkers aan elkaar gezet zodat ze recht blijven staan.
Een mengsel gemaakt van kruidenboter met mosterd en dit op de kool gesmeerd.
Daaroverheen de stukjes rookspek gelegd. Hoe krijg je dat groene spul anders lekker



Het spek op de bbq op 140 graden tot 80 graden kern.
De kool ongeveer anderhalf uur erbij gelegd.




Het spek was prima maar dat heb ik vaker gedaan.
Bij de kool mag de volgende keer meer mosterd, ik had nu een 3/4 eetlepel gedaan, dat proefde ik niet echt terug.
Ben tenslotte ook geen groenteboer

Ga het zeker nog een keer herhalen, want het is best lekker.