Het onderwerp: een speenvarkenruggetje van 1,6 Kg uit de (Belgische) Makro
Wat kruidnagel er in, peper er over en ingesmeerd met appelstroop
Op het ei met wat appelhout, temp: 150 ?C
Wachten duurt lang, maar met een aperitiefje erbij lukt dat wel ;-)
Na net geen uur (sneller dan verwacht) was dit het resultaat:
Aangesneden:
Op het bord:
resultaat: lekker gegeten, visite was tevreden, dus een geslaagde avond![Smile :-) :-)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Wat kruidnagel er in, peper er over en ingesmeerd met appelstroop
Op het ei met wat appelhout, temp: 150 ?C
Wachten duurt lang, maar met een aperitiefje erbij lukt dat wel ;-)
Na net geen uur (sneller dan verwacht) was dit het resultaat:
Aangesneden:
Op het bord:
resultaat: lekker gegeten, visite was tevreden, dus een geslaagde avond
![Smile :-) :-)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)