Beef en Steak

spareribs

  • Onderwerp starter Onderwerp starter kupie
  • Startdatum Startdatum
K

kupie

Gast
Hoi allemaal.

Ik heb hier spareribs die wil ik morgen op de bbq hebben..

Maar moet ik nou de 3-2-1 of 2-1-1 methode  gebruiken.

Dit zijn de ribs..

ad647a649588a685aac76d1ecd755376.jpg
1221a2a1bdf034ee7a5aa52830ff8199.jpg
18a5953589dcae966d97ba9cc1f4b0ae.jpg
696ae6b7bdc61cfc7a2c574f427c8ce2.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Goedemorgen,

zou je zo vriendelijk willen zijn om jezelf voor te stellen in het daartoe behorende subforum?
 
Heb ik al gedaan.. en een topic gemaakt over rollade.. masr op 1 of andere manier heeft tapatalk een ander inlognaam gebruikt.
Rene kuipers is mijn forumnaam eigenlijk..

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
kupie zei:
Heb ik al gedaan.. en een topic gemaakt over rollade.. masr op 1 of andere manier heeft tapatalk een ander inlognaam gebruikt.
Rene kuipers is mijn forumnaam eigenlijk..

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
En die andere inlognaam geeft een foutmelding

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Denk dat je met 2-1-1 op 120 C een heel eind komt
 
Zijn mooie ribbetjes.

Ik zou voor 3-2-1 gaan op ongeveer 110 graden dan zullen ze "fall of the bone" zijn.
Wil je iets meer bite 3-1-1
 
En wat heb je gedaan? Hoe waren ze?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan