melfmeister
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Goedenavond mede-bbqers!
Voor een verjaardag van mijn schoonpa ben ik gevraagd om spareribs klaar te maken voor 15 mensen. Allemaal ribs fans.
Nu wil ik 10 ribs maken via de 321 methode. Deze ribs wil ik voorbereid maken bij mij thuis aangezien ik alle spullen hier thuis heb staan. En mijn bbq als geen andere ken en deze perfect kan regelen ipv de kamado van mijn schoonpa.
Graag ben ik benieuwd hoe jullie dit zouden doen. Mijn idee is als volgt:
- De 3 en de 2 thuis doen op de kamado
- laten afkoelen
- Meenemen in een koelbox (in aluminiumfolie)
- Afgrillen en lakken op het moment van uitserveren.
Ben benieuwd naar jullie ideeen!
Voor een verjaardag van mijn schoonpa ben ik gevraagd om spareribs klaar te maken voor 15 mensen. Allemaal ribs fans.
Nu wil ik 10 ribs maken via de 321 methode. Deze ribs wil ik voorbereid maken bij mij thuis aangezien ik alle spullen hier thuis heb staan. En mijn bbq als geen andere ken en deze perfect kan regelen ipv de kamado van mijn schoonpa.
Graag ben ik benieuwd hoe jullie dit zouden doen. Mijn idee is als volgt:
- De 3 en de 2 thuis doen op de kamado
- laten afkoelen
- Meenemen in een koelbox (in aluminiumfolie)
- Afgrillen en lakken op het moment van uitserveren.
Ben benieuwd naar jullie ideeen!