Beef en Steak

Spareribs voor de volgende dag maken

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.736
Ik ga vandaag Spareribs maken alvast voor morgen heb morgen ook wat op de bbq maar met een andere temperatuur.

Nu is mijn vraag ze gaan er nu op voor ongeveer 2 a' 3 uur dan in folie pakken voor ongeveer 1a' 1,5 uur en dan morgen nog een 1 uur is het handig dan om de Spareribs in de folie te laten zitten tot morgen of ze eruit te halen en in een schaal te leggen???
Alvast bedankt voor antwoord
 
uit de folie halen en af laten koelen, morgen laatste uurtje
 
BensBQ zei:
ik zou ze in de folie laten, zodra je ze in een schaal doet vrees ik dat ze vandaag ook opgaan :D

:D =)) =))
 
BensBQ zei:
ik zou ze in de folie laten, zodra je ze in een schaal doet vrees ik dat ze vandaag ook opgaan :D

Daar was ik ook al een beetje bang voor  :)
 
Ja nog een klein uurtje wachten dan is het zover om de keuze te maken  :D

Heb nu 1  in de folie en 2 uit de folie  :-/
 
Terug
Bovenaan Onderaan