Deze week druk bezig geweest met de bouw van een overdekte bbq tafel( zie ander topic ) en ondanks dat ie nog niet helemaal klaar is toch maar Ingewijd vandaag met een paar extra dikbevleesde ribbels van B&S .
		
		
	
	
		 
	
Gister avond 1 met mosterd en lichte rub en 1 met hot Chili saus en lichte rub ingesmeerd, vanmiddag nog een keer in de rub gezet en op het rooster!
		 
	
		 
	
Ik heb ze volgens de 3-2-1 methode bereid en de ribbels waren heerlijk sappig en los van het bot.
		 
	
		 
	
		 
	
Al met al heerlijke ribbels en blij met m'n overkapping
	
		
			
		
		
	
				
			 
	Gister avond 1 met mosterd en lichte rub en 1 met hot Chili saus en lichte rub ingesmeerd, vanmiddag nog een keer in de rub gezet en op het rooster!
 
	 
	Ik heb ze volgens de 3-2-1 methode bereid en de ribbels waren heerlijk sappig en los van het bot.
 
	 
	 
	Al met al heerlijke ribbels en blij met m'n overkapping

 
	 
			 
			 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		