Beef en Steak

Spareribs roken in WSM op 2 etages tegelijk?

 
 
 
 

RedFox

Gerijpt
Berichten
3.153
Hoe zijn de ervaringen om in een WSM op 2 etages tegelijkertijd spareribs te roken?
Dus zeg maar 2 x 6 stuks in 1 sessie.
Is er een temperatuurverschil waarneembaar waardoor de garing verschilt?
Of andere zaken om op te letten?
 
onderste rooster heeft een hogere temperatuur. Daar zit ongeveer 15 / 20 graden C verschil in. Je kunt dus beter je shiners bovenin leggen en je dikke ribben onderin. Ik hanteer in deze situatie altijd 225F op bovenste rooster
 
Dank Big-T, dat is dus 107C op het bovenste rooster, mogelijk heb ik binnenkort een situatie waarin ik dit moet/ga toepassen... ;)
 
structor zei:
RedFox zei:
Dank Big-T, dat is dus 107C op het bovenste rooster, mogelijk heb ik binnenkort een situatie waarin ik dit moet/ga toepassen... ;)
Volgende week  ::)
Structor, jij mag nooit meer raden!!  :D :D :D :D
 
12 stuks....hmmm ik moet dus zorgen dat ik in de buurt blijf  ::)
 
Terug
Bovenaan Onderaan