P
Psychoboy
Gast
Gisteren en vandaag lekker genoten van de rood baars. (voor het eerst gemaakt)
Vandaag hadden we de gevulde puntpaprika en sparribs erbij.
Het was allemaal erg lekker! echt super geslaagd.
De roodbaars hebben we op de Papillot manier bereid wat zeer simpel maar ontzettend lekker was.
De gevulde paprika's hebben we afgekeken van een forumlid
De spareribs waren de Classic spareribs van Noskos.
Niets van ons zelf dus maar we zijn alles nog even lekker aan het uitproberen.
Hier de pic's:
En gisteren na de eerste keer roodbaars een kippenpootje
Voor het eerst de voor mijn verjaardag gekregen Fantast uitgeprobeerd!
Sparerib prOn
Tijdens de 2 uur dat de ribs in alu folie lagen te rusten hebben we de paprika gemaakt
Wat me meteen opviel was dat ze veel groten zijn dan dat ze op de foto's op internet lijken :-D
Helaas geen eindresultaat
Bedankt voor het kijken!
Vandaag hadden we de gevulde puntpaprika en sparribs erbij.
Het was allemaal erg lekker! echt super geslaagd.
De roodbaars hebben we op de Papillot manier bereid wat zeer simpel maar ontzettend lekker was.
De gevulde paprika's hebben we afgekeken van een forumlid
De spareribs waren de Classic spareribs van Noskos.
Niets van ons zelf dus maar we zijn alles nog even lekker aan het uitproberen.
Hier de pic's:


En gisteren na de eerste keer roodbaars een kippenpootje
Voor het eerst de voor mijn verjaardag gekregen Fantast uitgeprobeerd!

Sparerib prOn








Tijdens de 2 uur dat de ribs in alu folie lagen te rusten hebben we de paprika gemaakt
Wat me meteen opviel was dat ze veel groten zijn dan dat ze op de foto's op internet lijken :-D




Helaas geen eindresultaat
Bedankt voor het kijken!