BasBQ
Beef en Steak

Spareribs met de HM

 

drdre67

Stoker
Berichten
303
Vandaag de eerste run met de HM gedaan.
Niet te moeilijk omdat er tussendoor ook nog geklust  moest worden.
2 slabs in de oosterse rub gezet en temperatuur op 125 graden gezet.
Ervaring tot nu toe: als de deksel dicht blijft gaat het fantastisch  (max 2 graden van setpoint ).
Maar zodra de deksel open gaat is het mis.
15 graden overschoot en het  duurt lang voordat de boel weer stabiel is.
Voor de volgende keer de lidopen detectietimer maar eens een stukje langer zetten.
Al met al een leuke zondagmiddag.
Onderstaand wat plaatjes.


f0304c6ced34047a6f963c122a0b51ba.jpg


c5f2e7ca95aa29a95bdf4b0a16699604.jpg


b358a186d7b8a638f85c3273c8786069.jpg


c7959b30a98e539d530853746be3ba3b.jpg


bd1ce7fd611d249872d5e0ebba888799.jpg


75cb22b70f0394cb7370a51689c2ba09.jpg



Dank voor kijken.
 
Lekker! Vandaag zelfde gerecht gedaan. Na 2 uur, 2 uur ingepakt in folie en nog 30 minuten erop. Vlees valt dan letterlijk van het bot en heerlijk mals. Beste ever!
 
Hier ook Ribs vandaag! Zoooooo lekker!
 
leuk rib rekje!

(ribs zelf zien er ook fantastisch uit)

btw  je kan de overshoot ook voorkomen door hem handmatig in de lid open mode te zetten (knopje naar links)
Hoe je het draait of keert, als je de lid open doet, begint hij nl. even met blazen.
 
Tja.

Leuk ribreklje, ik denk dat Ikea wel heel erg blij met ons genootschap is.  :) !
 
Ziet er heerlijk uit...
 
Mooie run!
 
Lekkere ribbels, zo is klussen niet zo erg :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan