- Berichten
- 416
Een lekkere streng ribbetjes gekocht 8) :
Een rub van 2 el basterdsuiker, 1 el paprikapoeder, 1 thl knoflookpoeder, 1 thl uienpoeder, 1 thl zout, 1 thl 5-kruidenpoeder, 1 thl peper, 1 thl cayennepeper, 1 thl kerriepoeder gemaakt en de ribbetjes daarmee ingewreven:
Na bijna 2 dagen uit de koelkast gehaald:
Op de Q gelegd en met de 1-1,5-1 methode gegaard:
Geglazed met honing/appelsap mengsel, verbrand wel iets sneller aan de buitenkant door de honing denk ik,
volgende keer 30 minuten ipv 1 uur proberen bij de laatste sessie:
Maar ze waren echt weer heerlijk...

Een rub van 2 el basterdsuiker, 1 el paprikapoeder, 1 thl knoflookpoeder, 1 thl uienpoeder, 1 thl zout, 1 thl 5-kruidenpoeder, 1 thl peper, 1 thl cayennepeper, 1 thl kerriepoeder gemaakt en de ribbetjes daarmee ingewreven:

Na bijna 2 dagen uit de koelkast gehaald:

Op de Q gelegd en met de 1-1,5-1 methode gegaard:

Geglazed met honing/appelsap mengsel, verbrand wel iets sneller aan de buitenkant door de honing denk ik,
volgende keer 30 minuten ipv 1 uur proberen bij de laatste sessie:

Maar ze waren echt weer heerlijk...
