Hallo allemaal,
Afgelopen week heb ik een feest gehad waar ik nog spareribs van over heb. Die had ik voorbereid met de eerste 2 fases van de 321 methode maar dan met aangepaste tijden.
Vandaag ga ik ze opwarmen en verder klaar maken. Wat adviseren jullie om nu te doen? Gewoon aflakken en wachten tot ze op een goeie eettemperatuur zijn of zou je nog wat anders doen? Ze zijn natuurlijk al helemaal gaar.
Alvast bedankt voor jullie ideeën hierin.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Afgelopen week heb ik een feest gehad waar ik nog spareribs van over heb. Die had ik voorbereid met de eerste 2 fases van de 321 methode maar dan met aangepaste tijden.
Vandaag ga ik ze opwarmen en verder klaar maken. Wat adviseren jullie om nu te doen? Gewoon aflakken en wachten tot ze op een goeie eettemperatuur zijn of zou je nog wat anders doen? Ze zijn natuurlijk al helemaal gaar.
Alvast bedankt voor jullie ideeën hierin.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk