- Berichten
- 33
Vorige week 2.5 kg spareribs en wat MOINK BALLS gemaakt op de WSM gemaakt.
Eerst even het vlies verwijderd.

Hierna ingesmeerd met mosterd en gerubt met de piggy mix uit Smokey goodness, achteraf gevacuumerd om de volgende dag op de WSM 47 gegooid.





Na 3 uur roken op appelhout ingepakt in aluminiumfolie en met appelsap besprenkeld.


Na 1.5 uur de MOINK balls erbij gegooid.

Hierna schoot de tempratuur ineens omhoog dus moest even snel alles dicht zetten om het weer netjes te krijgen.

Na die 2 uur de spareribs uit de folie gehaald en maar gelijk de ballen afgelakt.


Hierna de spareribs gelakt met een saus van: sweet baby rays/srichacha en honing (aangemaakt naar smaak)
.
2e keer lakken.

En nu foto's van het eindresultaat




Eerst even het vlies verwijderd.

Hierna ingesmeerd met mosterd en gerubt met de piggy mix uit Smokey goodness, achteraf gevacuumerd om de volgende dag op de WSM 47 gegooid.





Na 3 uur roken op appelhout ingepakt in aluminiumfolie en met appelsap besprenkeld.


Na 1.5 uur de MOINK balls erbij gegooid.

Hierna schoot de tempratuur ineens omhoog dus moest even snel alles dicht zetten om het weer netjes te krijgen.

Na die 2 uur de spareribs uit de folie gehaald en maar gelijk de ballen afgelakt.


Hierna de spareribs gelakt met een saus van: sweet baby rays/srichacha en honing (aangemaakt naar smaak)

2e keer lakken.

En nu foto's van het eindresultaat




