BasBQ
Beef en Steak

Spare Ribs honing witte wijn marinade

  • Onderwerp starter PatrickEhv
  • Startdatum
P

PatrickEhv

Gast
Heey,

hieronder mijn eerste Ribs van de grill die ik op het forum kan zetten, ze smaakte heerlijk. Ribs komen van de Makro, erg goede kwaliteit vlees moet ik zeggen. Is wel eens anders maar laatste tijd hebben ze echt goed vlees daar. De ribs hebben 8 uur in een honing witte wijn marinade gelegen en zijn daarna 1,5 uur op 100 graden voorgegaard in de oven. Daarna 10 minuten op de grill en daarna heerlijk gegeten.

deze smaakte naar meer, misschien dat ik de volgende keer iets meer honing kan gebruiken maar dat zien we dan wel weer.

https://flic.kr/p/wXQLwe

\

https://flic.kr/p/w1Pvvd

https://flic.kr/p/w1Y1nz

https://flic.kr/p/wYnBHr
 
Zei je nou echt oven? Dat kan ook gewoon in de barbecue hoor. ;)
 
Hoi,

ik heb voor het voorgaren in de oven gekozen omdat ik dat nog wel aan mijn meisje over durf te laten. Maar de grill is echt mijn terrein en omdat we toch wel wat tijdnood hadden was dit de beste oplossing. Volgende keer gaan we inderdaad voor de gehele bereiding op de Q
 
Jammer van dat oven traject...

Zoek even op Easterwood methode..., worden ze veel lekkerder van, en zien ze er ook een stuk beter uit... :p

BTW... Mike LIEGT....

Vraag me echt af of ze wel gaar zijn bij 1.5 uur op 100 graden...
 
Terug
Bovenaan Onderaan