- Berichten
- 661
Mijn eerste keer barbeknoeien. Het recept voor souvlaki en tzatziki van Dominique gehad, dus uitproberen.
Heb de souvlaki gemaakt van een stukje fricandeau. Eerst netjes de marinade gemaakt, vlees in blokken en samenvoegen die hap.
Paar uurtjes in de koelkast laten staan, je kent het wel.
Daarna de tzatziki gemaakt.
De voorbereide souvlaki.
Op de bb-knoei.
Vandaar de naam soefkippie
Die heb ik er voor Quinn bijgedaan, anders eet hij helemaal niks.
En het eindresultaat.
Vond het niet slecht gegaan voor een eerste keer.
Al was zoontje Quinn het daar uiteraard niet mee eens.
Die vond weer eens dat hij vergiftigd werd, en weigerde te proeven van de souvlaki.
Maar van hem zijn we niet anders gewent.
Heb de souvlaki gemaakt van een stukje fricandeau. Eerst netjes de marinade gemaakt, vlees in blokken en samenvoegen die hap.
Paar uurtjes in de koelkast laten staan, je kent het wel.
Daarna de tzatziki gemaakt.

De voorbereide souvlaki.

Op de bb-knoei.

Vandaar de naam soefkippie


En het eindresultaat.
Vond het niet slecht gegaan voor een eerste keer.
Al was zoontje Quinn het daar uiteraard niet mee eens.
Die vond weer eens dat hij vergiftigd werd, en weigerde te proeven van de souvlaki.
Maar van hem zijn we niet anders gewent.