Snelle spareribs (Burnt Ends)
Ik dacht laat mij het eens op een andere manier maken. Het smaakte nog goed ook
De bbq aan gedaan tot hij mooi op temperatuur is 140/150
graden indirect.
Toen de membraan en dikke stukken vet verwijderd.
De rib in enkele stukken gesneden. Rub erover gestrooid. Daarna los op het rooster gelegd en ze voor 45 min laten garen.
Na 45 min eraf gehaald en in een schaal gedaan de ribs ingesmeerd met bbqsaus en stukjes roomboter erop gedaan . Aluminiumfolie erover en terug op de bbq voor 45 min.
En toen smullen maar . Ze vielen haast van het bot af.
Wij hebben het gewoon met een hard broodje gegeten.
Ik dacht laat mij het eens op een andere manier maken. Het smaakte nog goed ook
De bbq aan gedaan tot hij mooi op temperatuur is 140/150
graden indirect.
Toen de membraan en dikke stukken vet verwijderd.
De rib in enkele stukken gesneden. Rub erover gestrooid. Daarna los op het rooster gelegd en ze voor 45 min laten garen.
Na 45 min eraf gehaald en in een schaal gedaan de ribs ingesmeerd met bbqsaus en stukjes roomboter erop gedaan . Aluminiumfolie erover en terug op de bbq voor 45 min.
En toen smullen maar . Ze vielen haast van het bot af.
Wij hebben het gewoon met een hard broodje gegeten.