- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
Ge?nspireerd door de fotowedstrijd "wat doen we met de restjes" hier de verwerking van m'n restjes; stoofvlees in filo snack.
het restje uit de vriezer, langzaam ontdooien in de koelkast.
aangemaakt met wat jus om de juiste consistentie te krijgen.
En wat dronken we erbij?
Dit keer een biermenu te weten: Brand up, Palm hop select, Brand zwaar blond en een Big Chouffe collectors edition
Lekkere combi! Filo ipv bladerdeeg bleek de juiste keuze, een knapperige lichte korst met lekker warm stoofvlees in bbqsaus.
Het oordeel van het testpanel; Dit mag je vaker maken!
fijne feestdagen en keep on rockin' & smokin' in a free world!
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Ge?nspireerd door de fotowedstrijd "wat doen we met de restjes" hier de verwerking van m'n restjes; stoofvlees in filo snack.
![stoofvleessnack01.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack01.jpg)
het restje uit de vriezer, langzaam ontdooien in de koelkast.
![stoofvleessnack02.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack02.jpg)
![stoofvleessnack03.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack03.jpg)
aangemaakt met wat jus om de juiste consistentie te krijgen.
![stoofvleessnack04.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack04.jpg)
![stoofvleessnack05.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack05.jpg)
![stoofvleessnack06.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack06.jpg)
![stoofvleessnack07.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack07.jpg)
![stoofvleessnack08.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack08.jpg)
![stoofvleessnack09.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/snack-snacktime03/stoofvleessnack09.jpg)
En wat dronken we erbij?
![biermenu01.jpg](http://www.barbecueman.eu/images/bbq_gerechten/wat_drinken_we_erbij/biermenu01.jpg)
Dit keer een biermenu te weten: Brand up, Palm hop select, Brand zwaar blond en een Big Chouffe collectors edition
Lekkere combi! Filo ipv bladerdeeg bleek de juiste keuze, een knapperige lichte korst met lekker warm stoofvlees in bbqsaus.
Het oordeel van het testpanel; Dit mag je vaker maken!
fijne feestdagen en keep on rockin' & smokin' in a free world!
gloeiende groet
Camiel de barbecueman