Beef en Steak

Smores vraag

 

FJP84

Kooltjesharker
Berichten
182
Ik wil als dessert smores van de Q maken. Ik heb geen skillet, maar wel wat kleine aluminium bakjes.

Nu wil ik dus 4x klein bakje smores maken voor elke persoon 1. Kans op slagen zo?

Kan ik beter chocopasta of stukjes chocolade gebruiken? Tot slot heb ik de kamado op indirect staan, welke temperatuur kan ik aanhouden en hoe lang duurt het bereiden meestal?

Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
 
In een aluminium bakje kan ook, zou altijd voor echte chocolade gaan.
Indirect op een graad of 150C voor een minuut of 15, na 10 minuten even kijken.
 
Wat Frits zegt.

Zelf gebruik ik schaaltjes zoals hieronder. Heel handig voor dit soort gerechtjes. Maar ook voor een appelkruimel taartje, crème brûlée of tiramisu

 
Ik zie vaak van die biscuits eruit steken, doe je dat achteraf of gaan die gewoon mee op de BBQ. Ik wilde sowieso wat biscuit kruimels op de bodem doen.

Verstuurd vanaf mijn motorola edge 50 pro met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan