Beef en Steak

smoking ribs!!

  • Onderwerp starter Onderwerp starter boa-spijker
  • Startdatum Startdatum
B

boa-spijker

Gast
mijn eerste post hier op het forum,
kijk al even mee en zie veel lekkere dingen voorbij komen.

ik zal vandaag even wat dingen posten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.

deze ribben heb ik 12 uur in een dry-rib gehad, daar na iedere keer ingesmeerd met een mengsel van mosterd en zoete azijn.
ze hebben ongeveer een uur of 5 op 110 graden op de green egg gelegen.
met af en toe een rumvat rookblokje

het was voortreffelijk
0C719ACD-F23C-4A63-982A-22432F235F0B_zpsviwtw2h5.jpg
 
lekker hoor, lust ik  :)
 
Lekker
 
Die eerste rack die je ziet is ook nog van het duroc varken..... dat is echt bizar! wagyu onder de varkens...
ik heb nog nooit zo'n lekker varkensvlees gegeten..

 
Lekkere ribbels zo te zien Spijker!

Help me even, hoe heb je die set-up? Het lijkt alsof je conveggtor / platesetter met de pootjes omlaag staat en je rooster rust op een druippan die op die platesetter staat? Ik vermoed dat je daardoor best een vreemde luchtstroming krijgt? Doe je dit met een speciale reden zo?

Duroc is inderdaad top, mooi vlees hoor!
 
Ziet er goed uit hoor! die lust ik wel
 
Heerlijk!
 
Terug
Bovenaan Onderaan