Beef en Steak

Smokenator

 
 

brownier

Kooltjesharker
Berichten
175
Heeft iemand ervaring met een in Amerika en Denemarken verkrijgbare Smokenator? Is een inzetbak waarmee je de gewone Weber beter als smoker kan gebruiken.
Zie deze link
http://smokenator.com/
Denk erover om dit te bestellen maar ben benieuwd of iemand hier al ervaring mee heeft.
 
Dit is een bekend product. Er zijn mensen in Nederland die er een hebben en er zijn volgens mij zelfs mensen die er zelf een gemaakt hebben. Dit laatste weet ik niet helemaal zeker...
 
Heb nog wel ergens een schets van de 47 cm versie.
 
Ben heel benieuwd naar de ervaringen. Volgens de site van smokenator
Volgens de site kan je met 1 keer vullen 6 uur roken
zie http://smokenator.com/how-it-works.aspx
Als er meer bbq genoten ge?nteresseerd zijn kan ik in ??n keer meerdere smokenators bestellen en besparen op de (hoge) verzendkosten en mogelijk een interessantere prijs bedingen.
Als ier interesse voor is hoor ik dat graag
 
Het is een leuk ding.
Hij is heel goed zelf te maken.
 
Inderdaad een handige modificatie, is goed zelf te maken.
 
Ik heb er eentje gemaakt voor de 47 cm. Aan de binnenkant prop ik hem 3/4 vol met koude briketten en er gaan ongeveer 10 warme bij. Dan aan de buitenkant een bak wat warm water en alu folie op de bodem van de Q, haal ik 107 graden en dat is vrij constant.
Je moet wel af en toe even je onderste schuif open en dicht doen, anders verstikken je briketten.
Het is geen wonder middel maar voor af en toe wat op lagere temperatuur bereiden voldoet het.

 
Terug
Bovenaan Onderaan