- Berichten
- 509
Ik had nog wat pp in de vriezer en heb er een gerookte witte bonen chilli van gemaakt. (Topic titel in het engels, klinkt toch beter.
)
Witte bonen, tomaten blokjes, tomaten saus, uien, paprika en een rode peper zonder zaadjes.
En uiteraard pulled pork. Ik heb ook nog zout, peper en ongeveer een eetlepel worcestersauce toegevoegd.
Lekker in de smoker voor ongeveer 11/2 uur.
Met wat essenhout! Ongeveer om het kwartier even door geroerd, op ongeveer 120 graden.
En het was echt heerlijk. Je proefde de rook echt goed en dat was echt een toevoeging. Dat ga ik vaker doen.


Witte bonen, tomaten blokjes, tomaten saus, uien, paprika en een rode peper zonder zaadjes.

En uiteraard pulled pork. Ik heb ook nog zout, peper en ongeveer een eetlepel worcestersauce toegevoegd.

Lekker in de smoker voor ongeveer 11/2 uur.

Met wat essenhout! Ongeveer om het kwartier even door geroerd, op ongeveer 120 graden.

En het was echt heerlijk. Je proefde de rook echt goed en dat was echt een toevoeging. Dat ga ik vaker doen.