Beef en Steak

Smashburgers van de soapstone

 

Dammetje

Vuurmaker
Berichten
56
Vanavond Smashburgers gemaakt voor het hele gezin volgens Noskos recept.
Niks teveel gezegd want iedereen vond ze heerlijk.
Voor mij de eerste keer met de soapstone en werken op hogere temperatuur.
Om de doeltemperatuur van ongeveer 200 graden te houden vond ik lastig zeker omdat de Joe regelmatig open en dicht gaat. Ik zat dan op een gegeven moment ook op 260 graden. De steen had een temperatuur van 250 graden. Het bakken ging eigenlijk wel geweldig maar aangezien ik mij graag wat wil bekwamen in temperatuur beheersing sta ik open voor tips.

Zoals gezegd we hebben genoten van hamburgers en bier (wijn) en een gezellige avond.
Hier de foto’s

c57ccc04c64e768b190887d90e27f682.jpg

cebcce62e4f0e07a157c84eeae6b53aa.jpg

6fba52ea5291781ba08dee9a468c5bab.jpg

88ea2c3fdd452b71b47980b687cb0081.jpg

c900c2c92f0dc73d6cdf484c46105dbb.jpg

081ac07a9093bc3bc242f8dc8e012cbe.jpg

df0b92addfe1ec8d6581cdb615a6ea4d.jpg

ca0135e540f06f8a57cd0d6918f692a8.jpg
 
Lekker man!
De schuif onderin dicht als je gaat bakken scheelt met doorschieten.
Bbq zoveel mogelijk dicht ook

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Met grillen maakt het echt niet uit als je op 200, 250 of 260 zit hoor. De onderste schuif dicht is idd prima zodat het niet te hoog uitkomt. Zelf leg ik mijn speksteen lager in bbq zodat ie wat sneller warm is.
 
Heerlijk Dammetje!
Ik vind dit een van de lekkerste burgers die er zijn en nog simpel te maken ook 🤗
 
Niet te veel kolen erin helpt ook tegen infernotemperaturen 😉
 
Terug
Bovenaan Onderaan