Beef en Steak

Smash burgers op de speksteen

 
 

diesel4666

Pitmaster
Berichten
506
Smash burgers: wat een ontdekking toch! Voor mij nooit nog een gewone burger. Ik ben eerlijk gezegd nooit een grote fan geweest van die veel te dikke hamburgers (met nog wat rood vlees binnenin).

De speksteen: wat een ontdekking toch!
Het gladde, vuurhete oppervlak creëert zo een krokant, smaakvolle korst!

Njammie!!!
54d4673704a44d930e70b4d3c3f6d271.jpg
2d7e5db85d8d9c8be88c4b5349120447.jpg
ea9835454fe9769a7589c2f53ebb7924.jpg
8c3b4137ceacf212125d3ecef7b1231e.jpg
6cf063894d75793a4e7f7db53ba7fd66.jpg
 
Oeh, om lekker je tanden in te zetten!

Ik zie bij smashburgers vaak 2 platgeslagen op 1 broodje, maak dat nog uit of je 1 of 2 burgers op je broodje legt?
 
Oeh, om lekker je tanden in te zetten!

Ik zie bij smashburgers vaak 2 platgeslagen op 1 broodje, maak dat nog uit of je 1 of 2 burgers op je broodje legt?
Maakt wel uit. Als je 1 grote burger maakt dan pak je al snel een burger van 125 gram.

Bij smash burgers is 70 gram een gebruikelijk gewicht. Is toch wat weinig op een broodje. Vandaar 2.
 
Oeh, om lekker je tanden in te zetten!

Ik zie bij smashburgers vaak 2 platgeslagen op 1 broodje, maak dat nog uit of je 1 of 2 burgers op je broodje legt?
Er worden meestal 2 op 1 broodje gelegd, inderdaad. Maar je doet natuurlijk wat je zelf wil. Ik doe regelmatig ook gewoon maar eentje (van 90g), maar ik vind zo een standaard hamburger meestal ook al teveel vlees.
 
Terug
Bovenaan Onderaan