- Berichten
- 506
En lekkere ui. Dat wel.
Vandaag was het hamburgertijd. Oorspronkelijke plan was om de riblappen die ik van beef & steak had ontvangen te malen tot burgers, maar aangezien ik het mes niet kon vinden werd het Iers angusgehakt van de Sligro. Dat was eens maar nooit weer. Te vet voor burgers, er bleven maar kleine burgertjes over.
We begonnen vol goede moed met de uien uit dit topic http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=11010
Dat ging eigenlijk beter dan verwacht. Vingers maar een klein beetje verbrand. Vervolgens de boel opgestookt om de, al eerder gevormde, burgers te bakken. Maar blijkbaar veel te veel. Te veel kool, te veel lucht, te veel warm in ieder geval. Dus beetje blinde paniek en een paar verkoolde broodjes. Om de een of andere reden bedacht ik me ook pas op t eind dat ik natuurlijk m'n schuif wat dichter had kunnen zetten...
Stilleven van chaos met verkoold brood
Gelukkig was het allemaal prima te eten en heb ik weer eea geleerd, maar t was geen relaxt rondje. Nooit gedacht dat ik zelfs met hamburgers moeite kon hebben.
Vandaag was het hamburgertijd. Oorspronkelijke plan was om de riblappen die ik van beef & steak had ontvangen te malen tot burgers, maar aangezien ik het mes niet kon vinden werd het Iers angusgehakt van de Sligro. Dat was eens maar nooit weer. Te vet voor burgers, er bleven maar kleine burgertjes over.
We begonnen vol goede moed met de uien uit dit topic http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=11010
Dat ging eigenlijk beter dan verwacht. Vingers maar een klein beetje verbrand. Vervolgens de boel opgestookt om de, al eerder gevormde, burgers te bakken. Maar blijkbaar veel te veel. Te veel kool, te veel lucht, te veel warm in ieder geval. Dus beetje blinde paniek en een paar verkoolde broodjes. Om de een of andere reden bedacht ik me ook pas op t eind dat ik natuurlijk m'n schuif wat dichter had kunnen zetten...
Stilleven van chaos met verkoold brood
Gelukkig was het allemaal prima te eten en heb ik weer eea geleerd, maar t was geen relaxt rondje. Nooit gedacht dat ik zelfs met hamburgers moeite kon hebben.