- Berichten
- 867
Kerst voorbereidingen in volle gang.
Als snack altijd lekker beenham. Nu vast op de BBQ, straks alleen beetje opwarmen en saus erbij.
2x gepekelde beenhammen, 3.3kg, rub erop, vanaf kern temp 35 graden begonnen met insmeren, mix van honing, mosterd, ketjap en olijfolie. Deze run was top gelukt. Ben bang dat we hier vast van gaan snoepen.
Toen de boel opnieuw ingesteld, en de 3.5kg rollades erop. Gaan we koud serveren maar nu vast maken. Vooraf al eens gedraaid en perfect eraf gekomen. Niet te hoog in de kern.
Tijdens al het wachten maar een snack van tortilla chips met mexicaanse saus en kaas in de skillet gemaakt. Kort in het kacheltje.
Al met al top begin van de vakantie.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Als snack altijd lekker beenham. Nu vast op de BBQ, straks alleen beetje opwarmen en saus erbij.
2x gepekelde beenhammen, 3.3kg, rub erop, vanaf kern temp 35 graden begonnen met insmeren, mix van honing, mosterd, ketjap en olijfolie. Deze run was top gelukt. Ben bang dat we hier vast van gaan snoepen.
Toen de boel opnieuw ingesteld, en de 3.5kg rollades erop. Gaan we koud serveren maar nu vast maken. Vooraf al eens gedraaid en perfect eraf gekomen. Niet te hoog in de kern.
Tijdens al het wachten maar een snack van tortilla chips met mexicaanse saus en kaas in de skillet gemaakt. Kort in het kacheltje.
Al met al top begin van de vakantie.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk