BasBQ
Beef en Steak

Short Ribs

RobsGrill

Tondelzoeker
Berichten
7
Laatst voor het eerst short ribs gemaakt. Lekker low and slow op een graad of 110-120 graden celsius.

Ik heb er een blokje eikenhout bij gedaan wat een extra kick meegeeft aan het rundvlees.
Na een uur of 4 ingepakt in folie en terug op de Kamado Joe totdat de thermapen zonder weerstand in het vlees glijdt(zoals een sate prikker in boter).

Nog een uurtje laten rusten en hoppa ready to dive in.

Ik ben zelf super blij met het resultaat voor een eerste keer dat ik dit gemaakt heb.

Gr Robin
0ce61564ce42cedd2387fe4889de74b4.jpg

889ac5370aab7a5590ed3db5904cf4ba.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Verplaatst naar de Rookkamer, zoals de titels van de forum onderdelen H&F en L&S duidelijk aangeven is een foto van het gerecht op de BBQ verplicht.
 
Mooie rookring!
Ik heb precies dezelfde van bbquality in de vriezer liggen. Die ga ik deze zaterdag ook maar op de kj leggen šŸ˜›
 
Het ziet er heerlijk uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan