N
Nopp
Gast
Hoi allemaal,
Het zal vast veel vaker al gevraagd zijn.. Ik lees dat je Crisco, gekookte lijnzaad olie of arachideolie kunt gebruiken voor het seasoning van een offset smoker. Maar nu zie ik door de bomen het bos niet meer. Welk product moet ik nu wel of niet gebruiken? Omdat ik echt een beginner ben heb ik natuurlijk nog meer vragen.. Op welke temperatuur? Hoelang? Binnen en buitenkant? Roosters ook? Wie kan mij antwoord geven op al deze vragen. Alvast hartelijk dank
Het zal vast veel vaker al gevraagd zijn.. Ik lees dat je Crisco, gekookte lijnzaad olie of arachideolie kunt gebruiken voor het seasoning van een offset smoker. Maar nu zie ik door de bomen het bos niet meer. Welk product moet ik nu wel of niet gebruiken? Omdat ik echt een beginner ben heb ik natuurlijk nog meer vragen.. Op welke temperatuur? Hoelang? Binnen en buitenkant? Roosters ook? Wie kan mij antwoord geven op al deze vragen. Alvast hartelijk dank