Beef en Steak

Schooien voor de koe en bacon

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ikbat
  • Startdatum Startdatum
 
 
 

Ikbat

Stoker
Berichten
306
Op de kcbs in dongen natuurlijk willen we schooien voor de bacon en koetje.
De bacon is wel te delen, de brisket hebben we 2x gedaan dus beide een eigen 😜

Uitgebreid verslag zal nog volgen, en de prijs die we op dag 1 hebben gewonnen zal ook nog volgen hahaha (wie weet komt er nog 1 bij zo)

IMG_2968.jpeg


IMG_2922.jpeg
 
Dat ziet er gaaf uit! Maar, geen foto op de Q?

Hoelang op de bbq bij hoeveel graden?

Goed gelukt?
 
Moet de foto’s nog uitzoeken. Maar deze hebben we er om 00:00 op gedaan, was te vroeg. Om 10:00 was hij al klaar, op 120/130 graden. Smaak was top, de flat was tegen het droge aan.

IMG_2930.jpeg
 
Mooi hoor
 
Lekker weekend gehad??

Mijn weekend zat propvol helaas was graag langs gekomen..
Voor je koetje mis ik ook nog burned ends 🙈
 
Hierbij wat meer foto’s van brisket 1.
De bark was echt mooi, de brisket top van smaak maar doordat we te vroeg klaar waren helaas niet meer de tenderness. De Burnd ends waren echt veel te ver, maar voor de foto staan ze er wel op 🤣

IMG_3982.jpeg


IMG_3994.jpeg


IMG_3996.jpeg


IMG_4003.jpeg


IMG_4004.jpeg


IMG_4005.jpeg


IMG_4015.jpeg


IMG_4043.jpeg


IMG_4044.jpeg


IMG_4045.jpeg
 
Dat ziet er wel erg lekker uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan