Verzin nog maar eens een catchy titel met al die topics
Ribs stonden al op de planning. Zolang heb ik mijn smoker nog niet en ribs hadden er nog niet op gelegen ,bij deze !
Had zelf een rub in elkaar geflanst,maar die kan nog wel wat getweaked worden. Een standaard bbq saus erop gedaan voor het laatste uurtje. Kan ook wel een upgrade gebruiken
Erg tevreden over het vlees zelf,de smoker en het eind resultaat! Viel zo van het bot af maar geen snot aka te gaar. Waren de beste ribs die ik zelf gemaakt had ooit
Heb Black Bastard Maruba houtskool gebruikt en moest 1 keer bijvullen. Eens opzoek/proberen met iets dat misschien nog net iets zuiniger is.
Genoeg gelult,foto's!

Had zelf een rub in elkaar geflanst,maar die kan nog wel wat getweaked worden. Een standaard bbq saus erop gedaan voor het laatste uurtje. Kan ook wel een upgrade gebruiken
Erg tevreden over het vlees zelf,de smoker en het eind resultaat! Viel zo van het bot af maar geen snot aka te gaar. Waren de beste ribs die ik zelf gemaakt had ooit

Heb Black Bastard Maruba houtskool gebruikt en moest 1 keer bijvullen. Eens opzoek/proberen met iets dat misschien nog net iets zuiniger is.
Genoeg gelult,foto's!