BasBQ
Beef en Steak

Saturday night picanha..

 
 
 

The Name is Neo

Kooltjesharker
Berichten
217
Mijn schoonzusje enhaar vriend kwamen eten. Dus de vriezer open getrokken daar lag nog een mooie picanha van 750 gr

Dit was een ideale voor bij een zuid amerikaanse bbq.

De vetrand ingesneden
0c32adb0ecba7ada8003fbeabb596836.jpg

fc13c2bb6fcd78185f047630779f310d.jpg

Gemarineerd in olie knoflook en pezo
a0b0eb7ae26802f34339609fad47a9c7.jpg


Daarna indirect met wat mesquite naar 48 graden.. En dan afbraaien
b9ef8e318ce9085ea02ae723584a1316.jpg


0380551904e40847ba85296828e71ff5.jpg


Met 55 eraf gehaald 14 minuutjes in de folie en tadaaa
411241c89577321cd9fdcea4d6bfa508.jpg


Hij was super!
 
Ziet er top uit! Volgende keer haaks op de draad snijden kreeg ik laatst als tip. Voor een nog malser resultaat.
 
Altijd lekker!
 
lust ik
 
Kwijl....
 
Ziet er goed uit! De NL naam is staartstuk. Echt een show stuk! Mooi altijd die vlammen.
 
Dit lust ik!!
 
Mooi! Ook de kleur, super!
 
Jummie, red meat, i love it !
 
Ziet er heel erg lekker uit, de tip hierboven over de draad zoeken en haaks erop snijden is heel belangrijk het komt de malsheid zoveel ten goede.
Bij sommige stukken vlees draait die draad ook nog eens en moet je halverwege weer anders gaan snijden.
 
Terug
Bovenaan Onderaan