Beef en Steak

Sateh na de Bloemencorso

 
 

KamadoNovice

Pitmaster
Berichten
867
Vandaag kwam de bloemencorso door de straat dus een mooie aanleiding om de BBQ weer op te vuren. Verzoek van de kids was om een Sateh te maken. Het was alweer enige tijd geleden dat ik deze had gemaakt (toen nog op klassieke wijze met rouwkaart erbij en complimenten van crematorium). Nu uiteraard perfecte voorbereiding met nalezing van de tips alhier. Procureur gehaald en deze in de marinade gezet van ketjap, sojasaus, knoflook, olie. Daarnaast kippendijen gehaald en deze in een marinade gezet van citroenolie met Italiaanse kruiden. Alles indirect op de Kamado en af en toe even bijsmeren en daarna aan de dis. Was echt helemaal top. Alles mals en super gaar. Dankzij de Looflighter was ik ook best snel klaar om aan de slag te gaan. Voor herhaling vatbaar de satehs. Zag in een boekje van Barbeque & Plancha heel veel leuke ideeen voor satehs dus dat gaat wel goed komen.
6535BD9C-8C0F-4314-A915-1E6EE8938129_zps8rp555ci.jpg

D9CB385D-7768-4496-8180-5CB849F8D8B3_zpsieooasot.jpg

C1CE4E0D-7032-40F4-B1C4-CC890B1A8491_zpsazwmt7aj.jpg

04CD63BA-EAD6-4389-B8E8-A6BEFA33C988_zpsdi7jss0i.jpg

A7D704FD-DA53-4ECC-9912-98585DA949A9_zpswcimkhwh.jpg

B44257D8-A257-401E-96C2-F840AEAADFBB_zpsfgbktcdo.jpg
 
Lekker hoor!
 
Lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan