BasBQ
Beef en Steak

Sateh, Beenham en Kalkoenfilet

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Eergisteren lekker bezig geweest met Sateh op de Weber en de Beenham en Kalkoenfilet op de Kamado.
En omdat het al zolang geleden is....zonder ondertiteling ;)

Een impressie:
IMG_41721_zps11cbc71c.jpg


IMG_41731_zpsd6ef07e3.jpg


IMG_41741_zps6aef7ba8.jpg


IMG_41751_zps165cfb7f.jpg


IMG_41761_zps1edc8b37.jpg


IMG_41771_zps6eefa010.jpg


IMG_41781_zpsdc4ccb9f.jpg


IMG_41801_zps0936a7c3.jpg


IMG_41811_zpsdbc7e7e2.jpg


IMG_41831_zps2b947cca.jpg


IMG_41841_zpsa792136d.jpg


IMG_41851_zpsd6302771.jpg


IMG_41861_zpsc6528ed0.jpg


IMG_41871_zps5d82711b.jpg


Thanks for watching
 
Aiai.. Dat is een leuke dag geweest....
Die sateh lijkt me helemaal de bom..
 
ziet er goed uit, had ik wel willen proeven
 
Lekker zeg, ben nu ook wel benieuwd naar de marinade / kruiden!
 
Mooie pic's en een heerlijk uitziend vlees!! =D>
 
Boel0037 zei:
Lekker zeg, ben nu ook wel benieuwd naar de marinade / kruiden!

U vraagt, wij draaien

De Kalkoenfilet heb ik ingesmeerd met honing en daarna voorzien van:
Pollo al Limon (meegenomen van een dagexcursie naar Cadiz toen we met het bootje weg waren) en daarna zelf-gedroogde citroenrasp er overheen gestrooid.
IMG_42051_zps2741dec0.jpg


De Beenham:
Simpel met een komplete kant-en-klare kruidenmix van de Toko
IMG_42061_zps3e6b1caa.jpg

(Note to myself, volgende keer iets minder van deze kruidenmix gebruiken, 2/3 deel van het gezin vond het de scherp)
 
Zo dat ziet er echt goed uit!
 
Meer hoeft het eigenlijk ook niet te zijn.
 
Terug
Bovenaan Onderaan