BasBQ
Beef en Steak

Sate ajam met petjel saus

  • Onderwerp starter smokey bandit
  • Startdatum
S

smokey bandit

Gast
IMG_0726.jpg

Voor een 500 gram kipfilet

6 uur gemarineerd in
3 tenen knoflook fijn gesneden of 1 theelepel knoflookpoeder
1 klein uitje
5 EL zoete ketjap
1/2 TL Ketoembar
1/2 TL zout
1 EL citroensap
1 EL olie


Petjelsaus

1/2 pot pindakaas
1 fijngesnipperde kleine ui
2 T knoflook
2 TL sambal
1 TL trassie
1 EL ketjap manis
1 TL kentjoer
2 TL bruine suiker of goela djawa
2 EL olie
1 daon salam blaadje
zout naar smaak

Fruit ui knoflook sambal en trassie tot de ui glazig is.
Voeg daarna alle overige ingredienten toe.
goed doorwarmen en eventueel verdunnen met water

IMG_0730.jpg


IMG_0731.jpg


IMG_0727.jpg


IMG_0732.jpg
 
Lekker met trassie, lekker stinken :)
 
Nou en of, als ik dat spul ga bakken gaan eerst de ramen en deuren open
 
jammie jammie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan