- Berichten
- 231
Als er zoveel lekkerbekken zó enthousiast over zijn, dan moet het wel lekker zijn en natuurlijk wil je dat gerecht dan maken!
Gisteren de kippendijen gesneden en in de marinade gezet.
Vandaag de stokjes geregen en de Q aangestoken. Ondertussen noodles gekookt en aangemaakt met een lekkere saus.
Bij gebrek aan vooruitdenken en dus eigen gemaakte kimchi, doen we het met kimchi uit een pot…
Op 200 graden de saté indirect gebakken en daarna was het smullen.
Dankjewel tante Miho en Ewald voor het delen van dit recept; ze waren heerlijk!
Gisteren de kippendijen gesneden en in de marinade gezet.
Vandaag de stokjes geregen en de Q aangestoken. Ondertussen noodles gekookt en aangemaakt met een lekkere saus.
Bij gebrek aan vooruitdenken en dus eigen gemaakte kimchi, doen we het met kimchi uit een pot…
Op 200 graden de saté indirect gebakken en daarna was het smullen.
Dankjewel tante Miho en Ewald voor het delen van dit recept; ze waren heerlijk!
Laatst bewerkt: