Hallo allemaal,
Morgen ga ik met vrienden naar een restaurant die meerdere soorten rund verkopen.
Ze beweren de hoogste prime dry aged vleeskwaliteit te hebben.......
Dit zijn de soorten die ze verkopen: Chianina, Charolais, Podolica, Buffel, Longhorn, Bison, Limousine, Wagyû, Aberdeen Angus, Hereford, Angus Black Angus, Marchigiana, Simmentaler, Kôbe Rund, Txogitxu.
(Gekopieerd van de kaart)
Wat adviseren jullie om te bestellen? Het hoeft geen Kobe of Wagyu te zijn, maar het moet wel iets zijn waar je hoogstwaarschijnlijk nog een keer aan terugdenkt.
Je mag ook iets adviseren door waar het rundsoort vandaan komt. Bijvoorbeeld, als je een redelijk lokaal stuk rund zoekt uit Zwitserland/Europa komt dat Simmentaler een goed stuk is.
Alvast bedankt voor jullie ideeën hierover. Ik ben benieuwd wat jullie adviseren.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
Morgen ga ik met vrienden naar een restaurant die meerdere soorten rund verkopen.
Ze beweren de hoogste prime dry aged vleeskwaliteit te hebben.......
Dit zijn de soorten die ze verkopen: Chianina, Charolais, Podolica, Buffel, Longhorn, Bison, Limousine, Wagyû, Aberdeen Angus, Hereford, Angus Black Angus, Marchigiana, Simmentaler, Kôbe Rund, Txogitxu.
(Gekopieerd van de kaart)
Wat adviseren jullie om te bestellen? Het hoeft geen Kobe of Wagyu te zijn, maar het moet wel iets zijn waar je hoogstwaarschijnlijk nog een keer aan terugdenkt.
Je mag ook iets adviseren door waar het rundsoort vandaan komt. Bijvoorbeeld, als je een redelijk lokaal stuk rund zoekt uit Zwitserland/Europa komt dat Simmentaler een goed stuk is.
Alvast bedankt voor jullie ideeën hierover. Ik ben benieuwd wat jullie adviseren.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk