Beef en Steak

Rubmaster Paul's BBQ workshop in de Ardennen op 17 / 18 juni 2017

  • Onderwerp starter Onderwerp starter rubm@ster Paul
  • Startdatum Startdatum
R

rubm@ster Paul

Gast
Deze BBQ workshop is bedoeld voor mensen die beginnen met barbecue, of die hun kennis hiervan willen uitbreiden. De nadruk ligt vooral op het ?low & slow? BBQ. Op het programma staat onder andere de volledige bereiding van spare ribs en pulled pork, waarbij je informatie krijgt over het gebruik van de bullet smoker, rookhout, bbq rubs, marinades en saus. Je leert in een fantastische omgeving om zelf de lekkerste BBQ gerechten te bereiden.

De workshop staat onder leiding van Rubmaster Paul, met hulp van sidekick Stephan, beide met ruim 6 jaar BBQ wedstrijdervaring en succesvol op diverse binnen- en buitenlandse KCBS wedstrijden, waaronder de prestigieuze Jack Daniels Invitational World Championship BBQ 2011 (7e plaats kip).

We verblijven dit weekend van 17 op 18 juni in de rustieke gastvrije Auberge Le Randonneur in Hockai (Francorchamps) van Jan & Suzan, gevestigd in een prachtig 18e-eeuwse streekboerderij. Geniet hier naast de BBQ van de prachtige omgeving en het heerlijke ?Bellevaux? bier, van de plaatselijke (Nederlandse) bierbrouwer.

Het maximum aantal deelnemers is 12.

De kosten voor dit weekend zijn ? 150 per persoon, inclusief avondeten, overnachting en ontbijt en dient vooraf te worden overgemaakt. Overnachting is op basis van 2 of 3 personen per kamer met eigen douchegelegenheid. De drank dient ter plaatse te worden afgerekend.

Inschrijven: per e-mail naar: Rubmaster-bbq-team@ziggo.nl
 
Dit bericht mag Paul met goedkeuring van het beheer eenmalig plaatsen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan