Beef en Steak

Rosbief en beenham

 
 
 

Mark b

Stoker
Berichten
430
Vandaag voor de 2e x de large aan en voor de eerste x de small
Voor op de large een kilo rosbief gehaald.
Iets anders ingesneden want de spies van de rotisserie moest er nog doorheen
Hierna gevuld met pesto en twee soorten kaas,de buitenkant met olie ingewreven en daarna voor zien van knoflook,ui en Italiaanse kruiden
Op de small simpel een beenham en hier verder geen aandacht aan geschonken
De rosbief op ongeveer 170 graden voor 50 min en daarna nog tien min op direct vuur voor een mooi kleurtje.
Gedeelte naar de buren want ik vind delen leuk en de rest thuis op t bordje samen met een pasta/kip salade
IMG_5660.jpeg
IMG_5667.jpeg
IMG_5671.jpeg
IMG_5666.jpeg
IMG_5675.jpeg


IMG_5672.jpeg
 
Ziet er lekker uit, mooi kleur van je rosbief, kaas goed gesmolten, ik zou zeggen: goed gedaan.
 
Ziet er schattig uit, de grote en de kleine.
Mooi stukje rosbief. Schuif maar door.
 
Ziet er goed uit! Niet toevallig nog een woning te koop bij jullie in de straat?😜
 
Ziet er goed uit!

Mooi kleurtje die rosbief 😎
 
Terug
Bovenaan Onderaan