- Berichten
- 430
Vandaag voor de 2e x de large aan en voor de eerste x de small
Voor op de large een kilo rosbief gehaald.
Iets anders ingesneden want de spies van de rotisserie moest er nog doorheen
Hierna gevuld met pesto en twee soorten kaas,de buitenkant met olie ingewreven en daarna voor zien van knoflook,ui en Italiaanse kruiden
Op de small simpel een beenham en hier verder geen aandacht aan geschonken
De rosbief op ongeveer 170 graden voor 50 min en daarna nog tien min op direct vuur voor een mooi kleurtje.
Gedeelte naar de buren want ik vind delen leuk en de rest thuis op t bordje samen met een pasta/kip salade
Voor op de large een kilo rosbief gehaald.
Iets anders ingesneden want de spies van de rotisserie moest er nog doorheen
Hierna gevuld met pesto en twee soorten kaas,de buitenkant met olie ingewreven en daarna voor zien van knoflook,ui en Italiaanse kruiden
Op de small simpel een beenham en hier verder geen aandacht aan geschonken
De rosbief op ongeveer 170 graden voor 50 min en daarna nog tien min op direct vuur voor een mooi kleurtje.
Gedeelte naar de buren want ik vind delen leuk en de rest thuis op t bordje samen met een pasta/kip salade