R
Rookbaard
Gast
Dag allen,
Als hobbykok op zoek naar een uitdaging besloot ik een paar maanden geleden eens te bekijken of ik met mijn Boretti Totti BBQ zoiets kon doen als 'low en slow', waar ik al regelmatig van gehoord had. Mijn bbq repertoire beperkte zich tot dat moment tot burgers en sat?tjes. In mijn zoektocht naar informatie over het hoe en wat kwam ik onder anderen lang het BBQ Genootschap.
Na wat research knutselde ik deze indirecte opstelling:
De Boretti Totti is een fijne grillbarbecue maar zodra je het deksel sluit is hij zo lek als een mandje. Lastig temperatuur controleren dus; de hele dag hands on met een boston butt van 4 kg. Maar het virus had mij te grazen nog voordat de eerste low & slow sessie gedaan was... Na nog een paar runs met spare ribs om te bekijken of dit BBQ'en inderdaad zo leuk bleef, heb ik de juiste harde waren in huis gehaald voor het betere werk!
Na het volgen van de vele discussies en tips hier bij het Genootschap werd het tijd een eigen account aan te maken, dus hier ben ik! Dit weekend knal ik er alvast 5,5 kg PP op en 5 slabs ribs, dus ik heb wel wat beeldmateriaal later :>.
Als hobbykok op zoek naar een uitdaging besloot ik een paar maanden geleden eens te bekijken of ik met mijn Boretti Totti BBQ zoiets kon doen als 'low en slow', waar ik al regelmatig van gehoord had. Mijn bbq repertoire beperkte zich tot dat moment tot burgers en sat?tjes. In mijn zoektocht naar informatie over het hoe en wat kwam ik onder anderen lang het BBQ Genootschap.
Na wat research knutselde ik deze indirecte opstelling:
De Boretti Totti is een fijne grillbarbecue maar zodra je het deksel sluit is hij zo lek als een mandje. Lastig temperatuur controleren dus; de hele dag hands on met een boston butt van 4 kg. Maar het virus had mij te grazen nog voordat de eerste low & slow sessie gedaan was... Na nog een paar runs met spare ribs om te bekijken of dit BBQ'en inderdaad zo leuk bleef, heb ik de juiste harde waren in huis gehaald voor het betere werk!
Na het volgen van de vele discussies en tips hier bij het Genootschap werd het tijd een eigen account aan te maken, dus hier ben ik! Dit weekend knal ik er alvast 5,5 kg PP op en 5 slabs ribs, dus ik heb wel wat beeldmateriaal later :>.