Beef en Steak

Rookbaard!

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Rookbaard
  • Startdatum Startdatum
R

Rookbaard

Gast
Dag allen,
Als hobbykok op zoek naar een uitdaging besloot ik een paar maanden geleden eens te bekijken of ik met mijn Boretti Totti BBQ zoiets kon doen als 'low en slow', waar ik al regelmatig van gehoord had. Mijn bbq repertoire beperkte zich tot dat moment tot burgers en sat?tjes. In mijn zoektocht naar informatie over het hoe en wat kwam ik onder anderen lang het BBQ Genootschap.

Na wat research knutselde ik deze indirecte opstelling:

SH7Nxit.jpg


De Boretti Totti is een fijne grillbarbecue maar zodra je het deksel sluit is hij zo lek als een mandje. Lastig temperatuur controleren dus; de hele dag hands on met een boston butt van 4 kg. Maar het virus had mij te grazen nog voordat de eerste low & slow sessie gedaan was... Na nog een paar runs met spare ribs om te bekijken of dit BBQ'en inderdaad zo leuk bleef, heb ik de juiste harde waren in huis gehaald voor het betere werk!

m46Mggt.jpg


Na het volgen van de vele discussies en tips hier bij het Genootschap werd het tijd een eigen account aan te maken, dus hier ben ik! Dit weekend knal ik er alvast 5,5 kg PP op en 5 slabs ribs, dus ik heb wel wat beeldmateriaal later  :>.
 
Hoi Rookbaard,
welkom bij het genootschap
 
Leuk om te weten.
We zien de plaatjes t.z.t.. ;)
 
Rookbaard, welkom op het BBQ Genootschap.
 
Hans zei:
Leuk om te weten.
We zien de plaatjes t.z.t.. ;)

Da's vreemd, gebeuren rare dingen met de reactie's. :-?
Deze hoort natuurlijk onder je verhaal over het netto gewicht aan vlees wat je overhoud na het bereiden van je p.p van een Boston butt ;)
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom hier Rookbaard en je bent lekker bezig  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan