Beef en Steak

Ribs!

  • Onderwerp starter Onderwerp starter iDon
  • Startdatum Startdatum
I

iDon

Gast
e45d7bad3d7a2a5a111bd6dd637558f4_zpseefdfe5f.jpg
 
lekker hoor
 
Ik krijg er gelijk weer trek in. Moet dat nu in de ochtend? ;D
 
Zo idd en dat op de vroege ochtend.....
 
Jawel..... HONGER!!!!
 
Ja sorry mannen wilde ff wat eerdere maaltijden online gooien. Altijd leuk foto's ;-)
 
iDon zei:
Ja sorry mannen wilde ff wat eerdere maaltijden online gooien. Altijd leuk foto's ;-)

ik vind het leuk als je er ook nog iets bij verteld, ipv alleen maar foto's, daar kunnen wij misschien ook nog van leren  :)
 
Flinke ribs, gebruik zelf altijd baby backs
 
Hoi Leo,

Ik dacht de foto's zeggen wel genoeg ;-)

Maar dit zijn dikke ribben (geen baby backs) in tegenstelling tot jouw favoriet @Boldeagle ;-)

Dry rub ingesmeerd, 3 uur in de WSM bij 120celcius op kersen- en appelhout. Hierna ingesmeerd met mijn zelfgemaakte bbqsauce om nog 45min verder te garen in de smoker. 

Kooktijd: 3 3/4 uur  en ooooohhhh zoo lekker ;)


Leo zei:
iDon zei:
Ja sorry mannen wilde ff wat eerdere maaltijden online gooien. Altijd leuk foto's ;-)

ik vind het leuk als je er ook nog iets bij verteld, ipv alleen maar foto's, daar kunnen wij misschien ook nog van leren  :)
 
Maar ben het wel met je eens Boldeagle :) babybacks zijn lekkerder en zachter, maar deze ribben hebben en veel meer vlees en meer bite. Althans IMHO dan ;-)

Boldeagle zei:
iDon zei:
Kooktijd: 3 3/4 uur  en ooooohhhh zoo lekker ;)

Dat geloof ik meteen  ;D
 
Zachter ligt helemaal aan je bereiding, dat is nou net de kunst ;)
 
all time favorite! jum!
 
Hmmmmm ribs :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan