Beef en Steak

Ribs

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.986
Soms heb je wat minder tijd, maar dan ben je blij dat je vorige week wat ribben hebt voorgegaardtijd .
Dikbevleesde ribben met ketting. Californiarub. 1,5 uur, 165 graden op de kamado met wat appelhout.
Vandaag uit de vriezer, afgelakt met backribmarinade van stonewall en 20 min in de oven om op te warmen.

Damn dat was smullen.

8dca7acf6f44e7a5c95da6106560fd95.jpg
ab9b3fb8345d898c2c613d55d1501846.jpg
600851bcdd075ff8c8baa10a1c03add3.jpg

addeff6d350be4c8af3068baadecc54d.jpg
836bdccc177a90d86ecdbe41bd48ee14.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
 
Lekkere ribbels
 
Altijd goed om iets achter de hand te hebben broer Moet toch snel weer eens ribben halen en H&F op de Q
 
ook met High & Fast ziet dit er super uit!
 
Bram zei:
Altijd goed om iets achter de hand te hebben broer Moet toch snel weer eens ribben halen en H&F op de Q
Jij moet eens tijd voor je matties maken

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
Barbeknoei zei:
Jij moet eens tijd voor je matties maken

Na 10-10 is er weer lucht. Dan hoef ik enkel de woonkamer nog maar te verbouwen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan