BasBQ
Beef en Steak

Ribs proberen met 2-1-1 methode

mroutdoorcooking

Tondelzoeker
Berichten
13
Vandaag eens ribs op de primo volgens de 2-1-1 methode...het zal me benieuwen!
4ezamany.jpg

a7a6a3e6.jpg

butygaha.jpg

u2ujyhyn.jpg
 
3-2-1 is voor regiliere ribs toch beter. Voor lamsribbetjes vind ik zelf 2-1-1 prettiger.
 
uduhyqyj.jpg

a5a9udeg.jpg

ze2yqeze.jpg

Zoete aardappel met knoflookboter en citroenzest boterzacht..ribs met een verwachtte bite goed op smaak mede dankzij injectie in het vlezige deel. lekker!
 
Ja voor de vorm in de rib en ook in de aardappel. Daarnaast 1 in de dome voor de luchtventilator :) leuk om te analyseren wanneer het vlees van het bot gaat en of dit een temp/tijd relatie heeft die stabiel is.
 
ziet er mooi en lekker uit
 
Wat een plaatjes, jummie
 
Prima ribben hoor! en mooi op de foto gezet :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan