In de vriezer had ik nog ribfingers (spareribs zonder de ribs
) liggen.
Geïnspireerd op onderstaand recept, een lekkere maaltijd van gemaakt.
De fingers waren vrij groot, wat lekker is, maar hierdoor een iets langere bereiding nodig hadden dan het recept
Ik had ze helaas wat langer mogen laten liggen waardoor ze wat malser werden.
Nu had ik een goeie bite
Het rode pepertje had wat meer gemogen maar overall een lekker recept!
In plaats van brood had ik orecchiette (soort schelpen pasta) gebruikt. Deze had ik na het koken nog kort in het bakvet van de skillet gedaan (lekker!)
Inspiratie:
ralphsbbqtube.nl
Ingrediënten
De sterren
voorbereiding champignonsaus
Saus en pasta bijna klaar
Even flink aanzetten
Pasta nog even door het bakvet halen
Biertje erbij en smakelijk!

Geïnspireerd op onderstaand recept, een lekkere maaltijd van gemaakt.
De fingers waren vrij groot, wat lekker is, maar hierdoor een iets langere bereiding nodig hadden dan het recept

Ik had ze helaas wat langer mogen laten liggen waardoor ze wat malser werden.
Nu had ik een goeie bite

In plaats van brood had ik orecchiette (soort schelpen pasta) gebruikt. Deze had ik na het koken nog kort in het bakvet van de skillet gedaan (lekker!)
Inspiratie:
Rib Fingers met brood op de BBQ | ralphsbbqtube.nl

Ingrediënten
De sterren
voorbereiding champignonsaus
Saus en pasta bijna klaar
Even flink aanzetten
Pasta nog even door het bakvet halen
Biertje erbij en smakelijk!