Beef en Steak

Ribfingers met Champignonsaus en Pasta

 

Rens008

Vuurmaker
Berichten
62
In de vriezer had ik nog ribfingers (spareribs zonder de ribs ;)) liggen.
Geïnspireerd op onderstaand recept, een lekkere maaltijd van gemaakt.

De fingers waren vrij groot, wat lekker is, maar hierdoor een iets langere bereiding nodig hadden dan het recept ;)
Ik had ze helaas wat langer mogen laten liggen waardoor ze wat malser werden.
Nu had ik een goeie bite :D Het rode pepertje had wat meer gemogen maar overall een lekker recept!

In plaats van brood had ik orecchiette (soort schelpen pasta) gebruikt. Deze had ik na het koken nog kort in het bakvet van de skillet gedaan (lekker!)

Inspiratie:

Ingrediënten
20250209_163343.JPG


De sterren
20250209_172033.JPG


voorbereiding champignonsaus
20250209_174401.JPG


Saus en pasta bijna klaar
20250209_175327.JPG


Even flink aanzetten
20250209_175530.JPG


Pasta nog even door het bakvet halen
20250209_180123.JPG


Biertje erbij en smakelijk!
20250209_180711.JPG
 
He bah wat vervelend...
 
Dat ziet er lekker uit zeg!

Wel dikke vingers ja. 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan