Beef en Steak

Ribeye,kipspiesjes,asperges en gepofte aardappels

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.746
Vandaag voor mij ribeye voor corina kipspiesjes en weer lekkere witte asperges indoor met gepofte aardappel.
Kipspiesjes een beetje kruidige ketjap en wat curry madras erop.
Ribeye een beetje zout en verder nog niets pas als hij op het bord gaat wat peper erop.
Heb de spiesjes en de ribeye op de joystove gegrild en daarna op de bbq gelegd tot ze klaar waren de ribeye tot 46 graden dan laten rusten en aangesneden.
De kipspiesjes tot 70 graden .
Had eerder de aardappels al op de bbq gelegd .
Dat alles op een bordje en eten maar

Nu de foto?s

Ribeye samen met het Zeeuws spek
4eb0a9988b4197aeb13b249ff75d98af.jpg


Aardappels erop bij het Zeeuws spek
4664880048ae329a1d9b99605785e6f9.jpg


Grillen op de joystove
47fef9014515492755bc2b619788b182.jpg


a2a79df2c424db3cf7bf0b61b5076f8a.jpg


7fb3ad4dda3bf8e4a3c88126060ba0a8.jpg


Op de bbq
83da5e15ce127b97dfb545b59a29ccf2.jpg


Ribeye op het plankje
efaa9084959a9047f036ff1f09b8b518.jpg


En de kipspiesjes op het bord voor corina
1e794d982a955bb737881ee8e19ed0bb.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Lust ik wel!
 
Jij ziet niet stil Piet
Prachtige bordjes weer
 
Lekker bordje. Spek en Steak. Dat moet smullen geweest zijn. En kip van de BBQ is altijd goud
 
Terug
Bovenaan Onderaan